Waarde gouden tientje en oud goud inleveren

Wilt u de waarde gouden tientje weten? Misschien heeft u wel één van deze gouden tientjes en wilt u weten wat ze waard zijn:

  • gouden tientje 1875,
  • gouden tientje 1897,
  • gouden tientje 1912...

Of misschien bent u nieuwsgierig naar de goudprijs oud goud of de waarde oud goud.

waarde gouden tientje, nederlandsche inkoopkantoor

Maar wat verstaan we eigenlijk onder oud goud?

Oud goud is een heel breed begrip. Onder oud goud wordt al het goud verstaan dat niet meer wordt gebruikt of gedragen. Dit kan werkelijk van alles zijn. Gouden armbanden, gouden kettingen, gouden ringen, gouden oorbellen, gouden hangers en zelfs gouden piercings.

Ook gouden voorwerpen behoren tot oud goud. Denk bijvoorbeeld aan gouden brillen, gouden speldjes, gouden tanden (kiezen en bruggen) en ook gouden munten en penningen. Waaronder dus het gouden tientje!

Oud goud hoeft niet heel of werkzaam te zijn om de waarde te behouden. Er wordt alleen gekeken naar de waarde van het goud.

Hoeveel is mijn oud goud waard?

Mocht er nog eens wat te verkopen zijn, dan zien ze me weer. Attent naar mijn vriend die even de krant kon lezen, terwijl ik geholpen werd. 

Een rustige benadering en de rest ervaart u zelf ook wel, als u er heen gaat.

De waarde van oud goud is afhankelijk van welk goudgehalte (karaat) het sieraad of voorwerp heeft. Het karaat goud kunnen we achterhalen door de goudmerkjes (keurtekens) te bekijken. De prijs van goud wordt berekend aan de hand van de actuele goudprijs. Als u wilt weten wat de goudprijs op dit moment is kunt u op de pagina goudprijs per gram meer informatie vinden.

Om de waarde gouden tientje te kunnen bepalen en uw overige gouden voorwerpen goed te kunnen taxeren bent u welkom in onze winkel in Hengelo of Deventer voor een gratis en vrijblijvende taxatie. Ook kunnen wij als u dat wenst bij u thuis komen en wij kopen ook in per post.

De verkoop van uw gouden voorwerpen verloopt in een aantal stappen:

Stap 1

Uw edelmetaal word eerst getoetst met een chemische vloeistof. Dankzij deze test wordt duidelijk welk gehalte goud het edelmetaal heeft. Het is belangrijk om dit te weten, omdat hier het prijsverschil zit. Onder het genot van een kop koffie kunt u wachten en zien hoe uw goud in uw bijzijn wordt getest.

Stap 2

Het edelmetaal wordt met een speciale (geijkte) weegschaal gewogen. Zo weten wij en u precies wat het goud weegt. Het gewicht wordt vermenigvuldigd met de actuele koers om de waarde van uw goud te berekenen.

waarde gouden tientje, direct geld

Stap 3

Wij doen u vervolgens direct een bod. Dit bod is een marktconforme prijs volgens de actuele koers op de beurzen. Gaat u akkoord met ons bod, dan betalen wij direct contant uit. Uiteraard kunnen wij het geld ook storten op een gewenst rekeningnummer. Betalingen boven de € 1.500,- worden standaard overgeboekt. Onze taxatie is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Oud goud verkopen in Hengelo en Deventer

Heeft u thuis ook oud goud dat misschien al jaren in de kast ligt en waar u niets meer mee doet? Bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor kunnen wij het oude goud gratis en vrijblijvend voor u taxeren.

U kunt ook uw zilver aan ons verkopen of uw goud. Ook kunt u bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor gratis uw postzegels laten taxeren en eventueel verkopen. Wij zien u graag in onze winkel aan de Oldenzaalsestraat 201 in Hengelo of de T.G. Gibsonstraat 17 in Deventer. Uiteraad kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 074-750 52 56 of 0570 – 831 255.

Heeft u vragen over de waarde gouden tientje of wilt u verder advies hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Van Waarde gouden tientje en oud goud naar de homepage

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Locatie Deventer:
T.G. Gibsonstraat 17
7411 RN Deventer
Tel:  0570 - 831 255

Locatie Hengelo:
Oldenzaalsestraat 41
7551 AN Hengelo
Tel:  074 - 750 52 56

Contact

Voor meer informatie:

085-8225722