Schilderij taxeren, gratis taxatie antiek

Schilderij taxeren - Na overlijden blijft de familie vaak achter met een nalatenschap of erfenis. Dat kunnen sieraden zijn, een schilderij, een verzameling oude postzegels of een collectie kunst of antiek. 

Naast de emotionele waarde heeft een nalatenschap ook een verkoopwaarde. Het Nederlandsche Inkoopkantoor helpt u graag bij de taxatie en waardebepaling. Het loont om de spullen in een nalatenschap te laten taxeren door een deskundige, omdat maar al te vaak blijkt dat mensen de waarde veel te laag inschatten.

Niet zelden blijken mensen schatten in handen te hebben.

schilderij taxeren


Zo is de duurste postzegel bijvoorbeeld de Zweedse “Treskilling Yellow”. In mei 2010, in Genève, Zwitserland, werd deze zegel verkocht op een gesloten, privé-veiling. Het blijft een van de duurst bekende postzegel in de wereld. Deze Zweedse postzegel is voor het laatst in 1996 verkocht voor 2,88 miljoen Zwitserse frank (toen nog ongeveer 2,3 miljoen US dollar).

Dure postzegels hebben vaak een fout in het drukken, de inhoud of perforatie of een ander uniek kenmerk. Overigens, een zeldzame postzegel hoeft niet oud te zijn om als zeer waardevol te worden aangemerkt. Er zijn moderne zegels met een soort van drukfout die zeer waardevol zijn.

U zult van opa of oma maar een postzegelalbum erven. Wie weet zit er in de collectie zo’n zeldzame postzegel. Met 150 jaar ervaring halen wij die zegel er zeker tussenuit.

Wat kopen wij?

Sieraden
Ringen
Kettingen
Broches
Oude horloges
Armbanden
Munten
Manchetknopen
Colliers
Halsbanden
Hangers

Tanden goud
Dental goud
Gouden kronen
Gouden tanden
Bruggen
Stukjes goud
Tandheelkundige legeringen


Zilver
Zilveren sieraden en juwelen
Guldens, rijksdaalders en tientjes
Oude zilveren munten
Zilveren bestek
Thee- en koffiekannetjes
Zilveren kandelaars
Industriezilver

Ook zijn wij geïnteresseerd in:

  • Gouden en zilveren munten
  • Complete erfenissen
  • Familiejuwelen
  • Oma- en opa sieraden
  • Waardevolle en unieke geavanceerde sieraden
  • Antieke sieraden
  • Verzamelmunten en -penningen


Kortom, wij kopen écht alles wat goud, zilver of een ander edelmetaal bevat. Is uw sieraad kapot of versleten? Schilderij taxeren?

Dat is voor ons geen probleem. Kom naar onze winkel en laat u verbazen over wat uw nalatenschap, schilderij, goud of zilver nog waard is!

munten waarde, gouden sieraden, nederlandsche inkoopkantoor


Voordat u uw nalatenschap, gouden of zilveren goederen wilt verkopen wilt u misschien meer weten over hoe wij te werk gaan. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met uw goederen nadat u deze aan ons heeft verkocht? Lees hier meer over goud verkopen of zilver verkopen.

Nalatenschap laten taxeren

Heeft u ook een nalatenschap of erfenis, gouden of zilveren munten, of een munten collectie en bent u benieuwd naar de waarde?

Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken in Deventer of Hengelo en wij helpen u graag verder!

Van Schilderij taxeren naar de homepage

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Locatie Deventer:
T.G. Gibsonstraat 17
7411 RN Deventer
Tel:  0570 - 831 255

Locatie Hengelo:
Oldenzaalsestraat 41
7551 AN Hengelo
Tel:  074 - 750 52 56

Contact

Voor meer informatie:

085-8225722