Inkoop per post

Inkoop per post

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons in de winkel te komen voor de  verkoop van uw goud, zilver of munten? Wij kopen ook in per post. Dit is heel eenvoudig én veilig.

U download hier ons verzendformulier, print deze uit en vult deze zo volledig mogelijk in.

Vervolgens doet u de sieraden in een noppen enveloppe en stuurt deze aangetekend naar ons adres in Deventer. Vergeet niet een kopie van uw legitimatiebewijs (rijbewijs of paspoort) bij te voegen!

Zodra wij de goederen hebben ontvangen gaan wij het toetsten, wegen en aan de hand van de actuele goud- en zilverkoersen berekenen wat de waarde is. Direct daarna nemen wij contact met u op. Gaat u akkoord met ons inkoopbedrag dan maken wij het geld dezelfde dag nog over naar uw bank- of girorekening. (Bij eventueel geen akkoord worden de juwelen kosteloos aangetekend naar u teruggestuurd).

Wij hebben ook kant-en-klare verzendpakketten voor het veilig verzenden van uw waardevolle goederen. Ons verzendpakket kunt u gratis bij ons aanvragen. Een verzendpakket bevat een noppen enveloppe, sealbag, verzendformulier en een zegel voor aangetekend verzenden.

Meer weten?

U kunt ons bellen of mailen als u meer wilt weten over de taxatiewaarde van uw muntencollectie of de inkoop van uw waardevolle gouden of zilveren goederen. In een persoonlijk gesprek inventariseren we de mogelijkheden.

U kunt via het formulier op deze website vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Van Inkoop per post naar de homepage

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Locatie Deventer:
T.G. Gibsonstraat 17
7411 RN Deventer
Tel:  0570 - 831 255

Locatie Hengelo:
Oldenzaalsestraat 41
7551 AN Hengelo
Tel:  074 - 750 52 56

Contact

Voor meer informatie:

085-8225722