Reviews - Hoe klanten onze dienstverlening beoordelen

Reviews - Waarom kiezen klanten voor Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

  • U krijgt een marktconforme prijs voor uw sieraden.
  • Wij hanteren de actuele goudkoers.
  • Wij taxeren geheel kosteloos en vrijblijvend.
  • Wij zijn deskundig en nauwkeurig in waardebepaling.
  • U ontvangt direct contant geld voor uw sieraden.
  • Van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur geopend, ook zonder afspraak!

Voor scherpe prijzen voor uw goud en zilver bent u bij ons aan het juiste adres. Het Nederlandsche Inkoopkantoor is specialist in edelmetaal en allround op dit gebied. Op deze website leest u alles over onze dienstverlening.

Wij doen ons best u goed te informeren over onze dienstverlening. Daar hoort bij dat wij ook de klanten zelf aan het woord laten hoe zij onze dienstverlening beoordelen. Op deze pagina leest u enkele ervaringen.

Helemaal goed! Wat meteen opviel was het ruime, lichte kantoor; het wekte vertrouwen. De ontvangst was vriendelijk en er werd ruim de tijd genomen om het meegebrachte goud/zilver te bekijken en de technische details van het waarde bepalen toe te lichten. Alles waar wij bij waren; geen achterkamertjes. Met de prijs waren wij ook erg tevreden; wat wil een mens nog meer.

Goede vriendelijke service op een goed bereikbare plaats. Wij zijn hier meerdere keren als klant geweest en altijd goed en snel geholpen.

Wat een prettige ervaring. Tijdens mijn bezoek vandaag ben ik aangenaam verrast door de gastvrije ontvangst; met een kop koffie en een krantje kon ik rustig mijn beurt afwachten. Het taxeren van mijn erfenis vergde gezien de omvang enige tijd, iets wat met aandacht en zorg werd uitgevoerd. Mijn sieraden en muntencollectie zijn voor een goede prijs in andere handen overgegaan.

Top! Mark neemt altijd de tijd, en is deskundig. Ik weet dat ik hem kan vertrouwen. En dat is niet altijd een gegeven in deze branche!


Het Nederlandsche Inkoopkantoor is een betrouwbare partner. Wij hebben veel ervaring in de branche.

Bel of mail ons voor een nadere kennismaking en/of een gratis taxatie van uw waardevolle voorwerpen bij ons in de winkel in Hengelo en Deventer.

Profiteer van een stijgende goudkoers door oude en ongedragen sieraden of juwelen te verkopen. U krijgt direct contant geld mee! Nu is het een goed moment om uw goud of zilver te verkopen.

Wij hebben ook kant-en-klare verzendpakketten voor het veilig verzenden van uw waardevolle goederen. Ons verzendpakket kunt u gratis bij ons aanvragen. Een verzendpakket bevat een noppen enveloppe, sealbag, verzendformulier en een zegel voor aangetekend verzenden.

Onze ervaren taxateurs van goud en zilver komen ook op locatie (bij u in de buurt) om uw goud en zilverwerk te taxeren en in te kopen.

Wij helpen u graag verder!

Met vriendelijke groeten,

Het team van Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Van Reviews over Het Nederlandsche Inkoopkantoor naar de homepage

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Locatie Deventer:
T.G. Gibsonstraat 17
7411 RN Deventer
Tel:  0570 - 831 255

Locatie Hengelo:
Oldenzaalsestraat 41
7551 AN Hengelo
Tel:  074 - 750 52 56

Contact

Voor meer informatie:

085-8225722