Munten waarde en inkoop edelmetaal

Wilt u de munten waarde van uw collectie weten of bent u op zoek naar een goud of zilver inkoper? Aan de Oldenzaalsestraat 201 in Hengelo en de T.G. Gibsonstraat 17 in Deventer is Het Nederlandsche Inkoopkantoor gevestigd.

U bent altijd van harte welkom bij ons in de winkel voor een gratis en vrijblijvende taxatie van uw goud, zilver, munten en/of postzegels. Onder uw toezicht testen en taxeren wij uw gouden en/of zilveren sieraden, munten of andere voorwerpen.

munten waarde, zilveren munten, nederlandsche inkoopkantoor

Vraag ons ook naar:

 • de waarde zilveren munten (wij taxeren en kopen ook gouden en zilveren munten in),
 • gouden munten waarde,
 • marktconforme goudprijs,
 • zilver verkopen prijs,
 • de koersen edelmetaal.

Wij geven u een eerlijk advies over hetgeen u ons aanbiedt, onze taxatie is vrijblijvend en geheel kosteloos. Het Nederlandsche Inkoopkantoor is van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wat kopen wij?

Sieraden
Ringen
Kettingen
Broches
Oude horloges
Armbanden
Munten
Manchetknopen
Colliers
Halsbanden
Hangers

Tanden goud
Dental goud
Gouden kronen
Gouden tanden
Bruggen
Stukjes goud
Tandheelkundige legeringen


Zilver
Zilveren sieraden en juwelen
Guldens, rijksdaalders en tientjes
Oude zilveren munten
Zilveren bestek
Thee- en koffiekannetjes
Zilveren kandelaars
Industriezilver

Ook zijn wij geïnteresseerd in:

 • Gouden en zilveren munten
 • Complete erfenissen
 • Familiejuwelen
 • Oma- en opa sieraden
 • Waardevolle en unieke geavanceerde sieraden
 • Antieke sieraden
 • Verzamelmunten en -penningen

Kortom, wij kopen écht alles wat goud, zilver of een ander edelmetaal bevat. Is uw sieraad kapot of versleten? Dat is voor ons geen probleem. Kom naar onze winkel en laat u verbazen over wat uw goud of zilver nog waard is!

munten waarde, gouden sieraden, nederlandsche inkoopkantoor

Voordat u uw gouden of zilveren goederen wilt verkopen wilt u misschien meer weten over hoe wij te werk gaan. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met uw goederen nadat u deze aan ons heeft verkocht? Lees hier meer over goud verkopen of zilver verkopen.

Inkoop per post

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons in de winkel te komen voor de taxatie van uw munten waarde of de verkoop van uw goud, zilver of ander edelmetaal? Wij kopen ook in per post. Dit is heel eenvoudig én veilig.

U download hier ons verzendformulier, print deze uit en vult deze zo volledig mogelijk in.

Vervolgens doet u de sieraden in een noppen enveloppe en stuurt deze aangetekend naar ons adres in Hengelo of Deventer. Vergeet niet een kopie van uw legitimatiebewijs (rijbewijs of paspoort) bij te voegen!

Zodra wij de goederen hebben ontvangen gaan wij ze taxeren en nemen direct daarna contact met u op. Gaat u akkoord met ons inkoopbedrag dan maken wij het geld dezelfde dag nog over naar uw bank- of girorekening. (Bij eventueel geen akkoord worden de juwelen kosteloos aangetekend naar u teruggestuurd).

Wij hebben ook kant-en-klare verzendpakketten voor het veilig verzenden van uw waardevolle goederen. Ons verzendpakket kunt u gratis bij ons aanvragen. Een verzendpakket bevat een noppen enveloppe, sealbag, verzendformulier en een zegel voor aangetekend verzenden.

Meer weten?

U kunt ons bellen of mailen als u meer wilt weten over de munten waarde van uw collectie of de inkoop van uw waardevolle gouden of zilveren goederen. In een persoonlijk gesprek inventariseren we de mogelijkheden.

U kunt via het formulier op deze website vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Van Munten waarde en inkoop edelmetaal naar de homepage

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Locatie Deventer:
T.G. Gibsonstraat 17
7411 RN Deventer
Tel:  0570 - 831 255

Locatie Hengelo:
Oldenzaalsestraat 41
7551 AN Hengelo
Tel:  074 - 750 52 56

Contact

Voor meer informatie:

085-8225722