Beste horlogemerken 

Gratis taxatie

Beste horlogemerken - Dikwijls ontvangen wij mensen in onze winkel die een taxatie vragen van hun gouden horloge of een oud zakhorloge. Of soms hebben bezoekers een horloge ontvangen in een erfenis en willen dan weten wat het waard is.

Vaak staan zij versteld van de uiteindelijke waarde van het uurwerk. Een gouden of zilveren horloge bijvoorbeeld kan meer waard zijn dan de actuele goud- of zilverprijs. Een horloge is als een sieraad.

Die meerwaarde zit hem bijvoorbeeld in de verzamelwaarde of de exclusiviteit van het horloge. Elk horloge is uniek en een goed uitgevoerde taxatie van uw uurwerk is dan ook vakwerk.

beste horlogemerken

Taxatie dure horloge merken

Wij kijken bij een taxatie zeer nauwkeurig naar het bouwjaar en de precieze staat waarin het horloge verkeert. Dure horloge merken zijn meer waard dan goedkope merken. Het materiaal waar het horloge van is gemaakt is een van de bepalende factoren voor de exclusiviteit en dus de waarde van het uurwerk. Neemt u ook altijd het certificaat mee als u naar onze winkel komt voor een taxatie.

We kijken ook goed naar de horlogekast. Zitten er deukjes en scheurtjes in, is het horloge nog mooi gepolijst en hoe zit het met de slijppatronen.

Kortom, we vormen ons een totaalbeeld van het horloge en geven u vervolgens een adviesprijs.

Ik wil mijn horloge verkopen, hoe werkt het?

Als u besluit om uw gouden of zilveren polshorloge, zakhorloge of antiek uurwerk te verkopen dan komt u naar onze winkel in Hengelo of Deventer en neemt deze mee. 

Wij onderzoeken dan ter plekke de kwaliteit van het horloge. U kunt precies zien hoe we dat doen. 

We beoordelen het gehele horloge, onderzoeken de kwaliteit en exclusiviteit en letten op andere waarde bepalende kenmerken.

Uiteindelijk maken we een berekening van wat uw horloge waard is.

Als u uw horloge aan ons verkoopt dan kunt u kiezen voor contante uitbetaling of voor overboeking op uw bank- of girorekening. Wij maken het geld dezelfde dag nog over.

Persoonlijke aandacht

U kunt bij ons op een veilige, open en duidelijke manier uw horloge verkopen, ook de beste horlogemerken.

Iedere handeling die wij doen... het beoordelen en taxeren, de marktwaarde bepalen en het uitbetalen gebeurt altijd in uw bijzijn. Ook als uw gouden horloge niet meer waard is dan de goudprijs dan kunnen wij voor u de goudwaarde berekenen tegen de reële marktprijs, net zoals we dat doen bij gouden en zilveren munten, oud goud of ander edelmetaal. Op deze website leest u daar alles over.

Wij willen u graag laten zien hoe een taxatie werkt en vinden het leuk om uw vragen te beantwoorden. Onze benadering is persoonlijk, open en gastvrij.

Meer weten?

U kunt bij ons terecht met uw Zwitsers horloge en alle horloges van bekende merken zoals….. Rolex, Omega, Breitling, IWC, Patek Philippe, Audemars Piguet, Panerai, Jaeger-LeCoultre, Cartier etc…. Kortom, alle dure horloge merken kunt u bij ons ter verkoop aanbieden. 

Neem bij twijfel over de waarde van uw horloge altijd contact met ons op. 

Een horloge of uurwerk kan namelijk ook een collectorsitem zijn en verzamelwaarde bezitten. U kunt het maar beter zeker weten. Kom langs voor een gratis taxatie. De koffie staat voor u klaar.

Van Beste horlogemerken naar de homepage

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Locatie Deventer:
T.G. Gibsonstraat 17
7411 RN Deventer
Tel:  0570 - 831 255

Locatie Hengelo:
Oldenzaalsestraat 41
7551 AN Hengelo
Tel:  074 - 750 52 56

Contact

0570-831255

T.G. Gibsonstraat 17

7411 RN Deventer

Openingstijden Deventer:

Di-Vr 10:00 - 18:00 Za: 10:00 - 17:00