Koers goud weten? Over Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Wilt u de koers goud weten? Of bent u geïnteresseerd in de waarde sloopgoud, de huidige goudprijs of de ontwikkeling goudprijs.... of heeft u andere vragen?

Welkom bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor. Wij zijn gevestigd aan de Oldenzaalsestraat 41 in Hengelo en de T.G. Gibsonstraat 17 in Deventer.

NiK Hengelo

Wij zijn een team met jarenlange ervaring in de edelmetaalbranche. Het Nederlandsche Inkoopkantoor is een zelfstandig bedrijf dat gespecialiseerd is in het opkopen van edelmetalen (goud, zilver, platina). Dit kunnen sieraden zijn, juwelen, munten of andere voorwerpen. Ook kopen wij collectibles (verzamelingen postzegels, munten en waardevolle objecten).

Ik werd op een plezierige en vertrouwenwekkende manier bejegend. Ik heb Het Nederlandsche Inkoopkantoor tweemaal bezocht voor de taxatie en inkoop van munten en sieraden. Ik kreeg de indruk dat ik vakkundig en eerlijk advies kreeg. Ik zou niet aarzelen in de toekomst hier weer om taxatie te vragen.

U kunt bij ons dus terecht voor de verkoop van uw oude ongebruikte, kapotte, versleten of ongedragen goud en/of zilver. Wij taxeren altijd in uw bijzijn. Dit gebeurt ten alle tijden geheel kosteloos en vrijblijvend.

Het Nederlandsche Inkoopkantoor verkoopt ook edelmetaalbeleggingen. Wij verkopen baren puur goud en puur zilver. Ook kunnen er gouden en zilveren munten bij ons worden aangeschaft. In de meeste gevallen zijn gangbare munten en baren op voorraad. Zo niet dan kunnen wij altijd op korte termijn leveren.

Ons team is altijd op de hoogte van de meest actuele koers goud en zilverkoers. Zo kunnen wij u een eerlijke en scherpe prijs bieden voor hetgeen u ons aanbied of hetgeen u wilt aanschaffen. Zie voor onze werkwijze voor de inkoop van goud en zilver de volgende pagina op deze website. Of kom naar de winkel in Hengelo of Deventer.

Waarom Het Nederlandsche Inkoopkantoor?

  • U krijgt een marktconforme prijs voor uw sieraden.
  • Wij hanteren de actuele goudkoers.
  • Wij taxeren geheel kosteloos en vrijblijvend.
  • Wij zijn deskundig en nauwkeurig in waardebepaling.
  • U ontvangt direct contant geld voor uw sieraden.
  • Van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur geopend, ook zonder afspraak!

Voor scherpe prijzen voor uw goud en zilver bent u bij ons aan het juiste adres. Het Nederlandsche Inkoopkantoor is specialist in edelmetaal en allround op dit gebied. Op deze website leest u alles over onze dienstverlening.

nederlandsche inkoopkantoor deventer, koers goud


Het Nederlandsche Inkoopkantoor is een betrouwbare partner. Wij hebben veel ervaring in de branche.

Bel of mail ons voor een nadere kennismaking en/of een gratis taxatie van uw waardevolle voorwerpen bij ons in de winkel in Hengelo en Deventer.

Profiteer van een stijgende goudkoers door oude en ongedragen sieraden of juwelen te verkopen. U krijgt direct contant geld mee! Nu is het een goed moment om uw goud of zilver te verkopen.

Wij hebben ook kant-en-klare verzendpakketten voor het veilig verzenden van uw waardevolle goederen. Ons verzendpakket kunt u gratis bij ons aanvragen. Een verzendpakket bevat een noppen enveloppe, sealbag, verzendformulier en een zegel voor aangetekend verzenden.

Onze ervaren taxateurs van goud en zilver komen ook op locatie (bij u in de buurt) om uw goud en zilverwerk te taxeren en in te kopen.

Wij helpen u graag verder!

Met vriendelijke groeten,

Het team van Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Van Koers goud weten en Over Het Nederlandsche Inkoopkantoor naar de homepage

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Locatie Deventer:
T.G. Gibsonstraat 17
7411 RN Deventer
Tel:  0570 - 831 255

Locatie Hengelo:
Oldenzaalsestraat 41
7551 AN Hengelo
Tel:  074 - 750 52 56

Contact

Voor meer informatie:

085-8225722